Verdonk - Stukadoor & Schildersbedrijf

Stukadoor & Schildersbedrijf Verdonk is een gespecialiseerd Stukadoors & schildersbedrijf voor binnen en buiten. Met veel enthousiasme verrichten wij voor u onze werkzaamheden. Door onze jaren lange ervaring voor zowel het stukadoren als schilderen weten wij dat service, kwaliteit, netheid en continuïteit in combinatie met een scherpe prijs belangrijk zijn.


Stucwerk

stucwerk Bij ons kunt u terecht voor al uw stucwerk zoals: glad pleisterwerk, spachtelputz, gipsspuiten, plafond en wanden rechtmaken (raapwerk), sierlijsten en spackspuiten.

Glad pleisterwerk

Pleisterwerk is een dunne gipslaag van 3 t/m 5mm dik. Dit om een gladde afwerking te verkrijgen voor wanden en plafond. Pleisterwerk wordt aangebracht op een vlakke ondergrond zoals in een nieuwbouw woning of over bestaand oud stucwerk en/of gipsplaten. Pleisterwerk van gips moet wel afgewerkt worden met latex, behang of tegels.

Spachtelputz

Spachtelputz is een kunstof gebonden sierpleister voor wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen. Het is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 millimeter. U kunt uit meerdere kleuren kiezen en het is erg duurzaam

Gipsspuiten voor grote projecten

Wij kunnen in een veel kortere tijd grote projecten afwerken dan het traditioneel stukadoren met de hand. De voordelen van het stukadoren met een gipsspuit is dat er in een korte tijd een hoge productie gemaakt kan worden. Let wel op gipsspuiten is alleen toepasbaar op grote projecten.

Plafond en wanden rechtmaken

Deze vorm van stukadoren heet "raapwerk" dit betekend, haaks en te lood maken van ruwe (gemetselde) wanden en plafonds. Door een betrekkelijk dikke laag van 7 millimeter tot 5 centimeter gips of mortel. Hierdoor is het mogelijk om scheve muren of plafonds weer recht te maken door bepaalde delen dikker of juist dunner te “rapen”. Voor vochtige ruimtes ronde profielen en togen is dit een perfecte manier van stucen.

Sierlijsten en ornamenten

Sierlijsten en ornamenten kunnen uw woonkamer optisch vergroten. Ook kunnen zij de sfeer van uw woonkamer bepalen. Sierlijsten, kooflijsten en rozetten geven een strakke woonkamer rust en uitstraling. Uw hal of intree kunnen door het aanbrengen van sierlijsten op plafond een optische vergroting te weg brengen. De meeste sierlijstelementen worden tegenwoordig machinaal gemaakt en zijn in allerlei stijlen beschikbaar zowel strak als modern.

Stukadoren stap voor stap bij Verdonk werkt als volgt,
1. Een persoonlijk gesprek
2. Mogelijkheden (glad pleisterwerk, spachtelputz, raapwerk, sierlijsten en spackspuiten)
3. Advies over specifieke wensen
4. Overzichtelijke offerte


Beoordelingen

Ik heb mijn hele huis door Verdonk laten spackspuiten, alles zeer naar tevredenheid.Er werd goed en snel gewerkt.
Het huis werd strak en schoon opgeleverd.
Meneer van Munnik uit Utrecht

Wij hebben ons hele huis door Verdonk laten opknappen alles zeer naar tevredenheid, er werd netjes gewerkt.
Een echte aanrader voor al uw spackwerk.
Fam. Rietkerk uit Soest

Schilderbedrijf Verdonk. Heeft in één dag tijd bij mij de wanden en plafond gesaust. Hij heeft mij goed geinformeerd over de kleuren. Het is prachtig geworden. En alles schoon opgeleverd. Top werk.
Mevrouw Westerveld uit Soest