Verdonk - Stukadoor & Schildersbedrijf

Stukadoor & Schildersbedrijf Verdonk is een gespecialiseerd Stukadoors & schildersbedrijf voor binnen en buiten. Met veel enthousiasme verrichten wij voor u onze werkzaamheden. Door onze jaren lange ervaring voor zowel het stukadoren als schilderen weten wij dat service, kwaliteit, netheid en continuïteit in combinatie met een scherpe prijs belangrijk zijn.


Schilderwerk

stucwerk U kunt bij ons terecht voor binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Wij werken met professionele materialen voor elke situatie en een perfect resultaat. Wij geven u graag een advies voor wat betreft de toe te passen kleuren en technieken.

Airless spuitwerk

Voor een mooie afwerking van stucwerk is latex spuiten (airless) een snelle en mooie manier. Het geeft een gelijkmatig eindresultaat, latex spuiten zorgt voor een afwerkingniveau dat niet met rollen te vergelijken is. Tevens bieden wij u korting op een combipakket. Het is in elke gewenste kleur mogelijk en geeft een strakke afwerking. Airless spuiten kan ook over bv. glasweefselbehang/scan, spackspuitwerk, schuurwerk en spachtelputz (structuur blijft behouden).

Glasvliesbehang/Scan

Glasvlies- of glasvezel behang is uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.
Wanneer u gaat kiezen voor glasweefselbehang/scan, bent u bij ons aan het juiste adres al ons glasweefselbehang/scan is van hoogwaardige kwaliteit. Een goed alternatief om uw wanden erg mooi en strak af te werken Wanneer u uw keuze gemaakt hebt met betrekking tot glad behang of met een patroon, kunt u het in alle gewenste kleuren sausen en of airless spuiten.

Voordelen Glasweefsel:
Glasweefsel heeft als eigenschap dat het scheurtjes in nieuwe gebouwen en bestaande scheurtjes in oude wanden of pleister uit het zicht laat verdwijnen.
Glasweefsel is in elke gewenste kleur af te sausen.
Glasweefsel heeft veiligheid hoog in het vaandel staan (brandvertragend). Glasweefse/scan heeft als voordeel dat het makkelijk schoon te houden is. Afhankelijk van het gekozen verfsysteem is het afwasbaar.
Wanneer oud glasweefsel/scan nog goed vast zit kan hierover gespackt worden cq gepleisterd.


Beoordelingen

Goede afspraken en prijs. Superglad en strak kwaliteitswerk. Huiskamer + hal (totaal 45 m2 ) in een paar dagen klaar. Alles netjes opgeruimd en afval meegenomen.
Mevrouw van den Berg uit Amersfoort

Ik heb mijn hele huis door Verdonk laten spackspuiten, alles zeer naar tevredenheid.Er werd goed en snel gewerkt.
Het huis werd strak en schoon opgeleverd.
Meneer van Munnik uit Utrecht

Wij hebben ons hele huis door Verdonk laten opknappen alles zeer naar tevredenheid, er werd netjes gewerkt.
Een echte aanrader voor al uw spackwerk.
Fam. Rietkerk uit Soest