Verdonk - Stukadoor & Schildersbedrijf

Stukadoor & Schildersbedrijf Verdonk is een gespecialiseerd Stukadoors & schildersbedrijf voor binnen en buiten. Met veel enthousiasme verrichten wij voor u onze werkzaamheden. Door onze jaren lange ervaring voor zowel het stukadoren als schilderen weten wij dat service, kwaliteit, netheid en continuïteit in combinatie met een scherpe prijs belangrijk zijn.

Offerte aanvragen

Stucwerk

stucwerk Bij ons kunt u terecht voor al uw stucwerk zoals: glad pleisterwerk, spachtelputz, gipsspuiten, plafond en wanden rechtmaken (raapwerk), sierlijsten en spackspuiten.

Glad pleisterwerk

Pleisterwerk is een dunne gipslaag van 3 t/m 5mm dik. Dit om een gladde afwerking te verkrijgen voor wanden en plafond. Pleisterwerk wordt aangebracht op een vlakke ondergrond zoals in een nieuwbouw woning of over bestaand oud stucwerk en/of gipsplaten. Pleisterwerk van gips moet wel afgewerkt worden met latex, behang of tegels.

Spachtelputz

Spachtelputz is een kunstof gebonden sierpleister voor wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen. Het is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 millimeter. U kunt uit meerdere kleuren kiezen en het is erg duurzaam

Gipsspuiten voor grote projecten

Wij kunnen in een veel kortere tijd grote projecten afwerken dan het traditioneel stukadoren met de hand. De voordelen van het stukadoren met een gipsspuit is dat er in een korte tijd een hoge productie gemaakt kan worden. Let wel op gipsspuiten is alleen toepasbaar op grote projecten.

Plafo