Verdonk - Stukadoor & Schildersbedrijf

Stukadoor & Schildersbedrijf Verdonk is een gespecialiseerd Stukadoors & schildersbedrijf voor binnen en buiten. Met veel enthousiasme verrichten wij voor u onze werkzaamheden. Door onze jaren lange ervaring voor zowel het stukadoren als schilderen weten wij dat service, kwaliteit, netheid en continuïteit in combinatie met een scherpe prijs belangrijk zijn.


Spackspuiten

spackspuiten Spackspuiten is een veel toegepaste wand- en plafondafwerking in de nieuwbouw maar ook voor renovatie van bestaande woningen. Vanwege de relatieve snelle, goedkope en toch zeer decoratieve afwerking kiezen mensen steeds vaker voor deze afwerking. Zowel voor wanden als plafond.

Spack is een kunsthars en kalk bevattende pasta wat dmv een spackmachine wordt aangebracht op wanden & plafonds. Spack wordt in 2 lagen aangebracht, namelijk de eerste laag de zgn meslaag en de 2e laag de afkorrellaag. De meslaag wordt aangebracht om kleine oneffenheden in de ondergrond weg te pleisteren. Met de afkorrellaag wordt de structuur bepaald. Er kan in verschillende korreldiktes worden afgekorreld.

Het isoleren van bestaande wanden/plafonds vinden wij noodzakelijk omdat deze vaak verontreinigd zijn. Bv. als u behang verwijdert heeft van de wanden dan blijven er lijmresten achter en stukjes behang. Ook stof, vet en ruimtes die bloot hebben gestaan aan nicotine, kookaanslag, rook en schimmel dienen altijd eerst geïsoleerd te worden

Prijzen voor het spackspuiten is afhankelijk van diverse factoren.
Dit bepaald soms het verschil in prijs van het ene bedrijf en het andere.
De werkwijze van Verdonk is,
1. Isoleren (indien noodzakelijk)
2. Eerste laag is meslaag dit om evenheden weg te werken
3. Tweede laag is korrellaag (grof of fijn)
4. Woning netjes opleveren


Beoordelingen

Ik ben heel goed geadviseerd door Verdonk waarnaar de muren van het huis heel mooi zijn gestuct. Dit tegen een hele scherpe prijs.
Meneer Bovenkamp uit Leusden

Ik heb mijn hele huis door Verdonk laten spackspuiten, alles zeer naar tevredenheid.Er werd goed en snel gewerkt.
Het huis werd strak en schoon opgeleverd.
Meneer van Munnik uit Utrecht

Verdonk heeft vakwerk geleverd bij mij thuis, zowel het stucadoor als schilderwerk. Er wordt netjes werkt, volgende keer weer!
Meneer Loon uit Achterveld